Kurser og workshops

Velkommen til Årskursus

 For alle med interesse i yoga, der ønsker at arbejde mere intensivt, få flere udfordringer og dykke dybere ned i deres egen træning.

Gennem foråret og efteråret vil der blive sat fokus på basisstillingerne og lagt vægt på egen træning. Kurset henvender sig til både øvede yogier og til dig, der kun har lidt erfaring med yoga. Alle kursister vil blive korrigeret, vejledt og udfordret efter ønske og niveau. Du opnår en bedre teknik, mere smidighed og styrke, samtidig med at du opøver en større forståelse og indre ro gennem den intense træning som disse fire møde-weekender vil byde på.

Du vil lære at bruge de forskellige hjælperemedier, så du kan træne på en hensigtsmæssig måde og dermed fastholde opmærksomheden på både den fysiske og mentale del af yogaen. Såvel kroppen som sindet vil gennemgå en proces hen imod mentalt nærvær, overskud og glæde.

Dette kursus er en god forberedelse til Patanjali Yogalærer-uddannelsen. Men kan også bruges som Fordybelse og Forkælelse i egen praksis.

Se mere under: “ÅRSKURSUS”

Og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Hanne for uddybende svar eller bare en snak. På Ananda Yogaskolen har vi altid kaffe på kanden og du er hjertelig velkommen til at kigge forbi.
Mobil 2843 1658
Mail hajuso@hotmail.com

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.