Ananda

Ind imellem møder man mennesker som gør et usletteligt indtryk på en...

Jeg mødte Anando engang i 80´erne og lige siden har han været min ven. Anando kom til Danmark fra Bangladesh i 1974 (efter at der havde været borgerkrig i Pakistan og landet var blevet delt i 2). Landsbyen, hvor Anando boede, var blevet bombet og han var kommet slemt til skade. Gennem Terre des Hommes kom han til Danmark for at blive opereret og behandlet for de skader som bomben havde forårsaget. De første år boede han i en SOS Børnelandsby på Als men i 1977 blev han adopteret af et dansk ægtepar og kom til at bo i Århus. Her har han boet lige siden.

I 1989 havde jeg den store oplevelse at rejse med Anando tilbage til Bangladesh hvor vi boede 2 måneder hos hans familie langt, langt væk fra alting… To måneder jeg aldrig glemmer og jeg er dybt taknemmelig for, at han inviterede mig med, for at have mødt hans familie og set den lille landsby hvor han er født.

Der går nogen gange lang tid mellem vi ses; men Anando er altid med mig i mit hjerte – og nu også i min yoga! Dog har jeg valgt at bruge den feminine udgave af navnet og på sanskrit betyder Ananda desuden “lyksalighed”

Jeg håber, at det er det I gennem jeres yogapraksis vil opleve!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.