CV Hanne

Hanne Juelsgaard Sørensen

“Enhver kan være kompliceret…….
Kunsten består i at finde frem til den geniale enkelhed, som på samme tid er bekræftende og fornyende, beroligende og medrivende……”


Det “at bevæge sig”har altid været en stor del af mit liv. Jeg har, så længe jeg kan huske tilbage, været aktiv i foreninger både som udøver og som som instruktør.

1987 blev jeg uddannet “Delingsfører” på Ollerup Gymnastik Højskole.

1991 blev jeg uddannet som danser i “Modern Ballet” på School of
Movement i København under ledelse af Julie W. Benson. De følgende år var jeg tilknyttet Dansens Hus i København og var med i utallige forestillinger på forskellige scener.

1990 blev jeg præsenteret for Iyengar Yoga på et weekendkursus og vidste med det samme, “at det måtte jeg fordybe mig mere i”.

2003 stod jeg med mit Certifikat i hånden som “Certificeret Iyengar Yogalærer”. Uddannet på Silkeborg Iyengar Yogaskole af Anette Lind Dyrbye.
Derefter videreuddannede jeg mig. Og har siden 2008 haft Junior Level 3 Certifikat.

Jeg har undervist i Iyengar Yoga siden 2001. På aftenskoler, private kurser,DOF-kurser, sommer-retreats og meget andet.

2004-2008 var jeg medunderviser på Iyengar Yogalærer Uddannelsen i Silkeborg under Anette Lind Dyrbye.

2010 – 2014 har jeg været kursusansvarlig på Årskurset i Iyengar Yoga på Iyengar Yogaskolen, Silkeborg.

For at sikre at min egen træning vedligeholdes og udvikles samt at min undervisning er opdateret, søger jeg hvert år undervisning hos nogle af de dygtigste Senior lærere i Verden.Ofte når de gæster Danmark, eller også rejser jeg til udlandet for inspirerende undervisning. Tidligere rejste jeg hvert andet år til Poone, Indien for intensiv og lærerig undervisning. Nu går turen oftest til “Institute For Yogic Sciences”, Bern.

Jeg kan ikke nævne hver enkelt lærer,da rigtigt mange har hjulpet mig på min yoga-vej, men jeg skylder en ekstra stor og dybtfølt tak til Bob Blaeser, Marion Kilburn, Christian og June Pisano, Gloria Goldberg, Garth Mclean, Eyal Shifroni, Jeanne Marsleen og ikke mindst Penny Chaplin, Ali Dashti og Kate Beck.

Fra juni 2014 har jeg indledt et samarbejde med Ali Dashti og Kate Beck, Schweiz. Har erhvervet Patanjali Yoga Switzerland Level 4 og uddanner nu under navnet

Patanjali Yoga Switzerland.

Dermed er det ikke længere muligt for mig at benytte navnet Iyengar Yoga.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.