Om Patanjali Yogalærer Uddannelse

Patanjali Yoga Switzerland

Patanjali Yoga Switzerlands yogalæreruddannelse er en videreudvikling af den undervisning som Yoga lærere har modtaget på et internationalt højt niveau i mange år under Ali Dashti`s kyndige vejledning. På læreruddannelsen fokuseres på ”Alignment” i Yogastillingerne, såvel som på ”Kunsten at Sekvensere”.

Brugen af Yogaudstyr bliver systematisk gennemgået og basisviden inden for Terapeutisk yoga er ligeledes en del af pensum fra uddannelsens start, så risikoen for skader kan undgås.
Endvidere bliver der formidlet en basisviden inden for filosofi (Yoga Sütras, Bhagavad Gïta samt Hatha Yoga Pradïpïka), anatomi, fysiologi og undervisningslære.

Stifterne af Patanjali Yoga Switzerland er Senior Iyengar Yogalærer Ali Dashti og Senior lærer Kate Beck. Det er Ali og Becks intention at videregive den undervisning som de begge har haft gavn af gennem mange år. Siden 1986 har de fordybet sig fuldt ud i Yoga, og giver garanti for, at deres opbygning af undervisningen gavner både fysisk, mentalt og spirituelt, hvilket gør denne Yogalæreruddannelse unik.

De har uddannet Yogalærere i Schweiz, Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Tunesien, Tyrkiet, USA og Indien.
De ansvarlige undervisere på Yogalærer Uddannelserne i de respektive lande, er alle veluddannede og med mange års yogapraksis bag sig. De besidder en stor viden inden for Yoga Filosofi, Yoga Terapi og Yoga sekvensering.
Alle Undervisere er nøje ”håndplukket” til opgaven og er endvidere under løbende supervision af Ali og Kate.
Fælles for alle Patanjali Yoga Switzerlands undervisere er deres store hengivenhed for

”The Art of Yoga”.
Venlig hilsen
Kate B

Patanjali Yogalærere Certificerede I Marts 2020​

Patanjali Yogalærere certificerede i september 2018

De første certificerede Patanjali Yogalærere i Danmark - 2017.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.