CV Celia

Celia Mikkelsen

Certificeret Iyengar Yogalærer, Introductory Level 2

Jeg er uddannet yogalærer og har undervist i snart 20 år. Jeg har gennemgået en traditionel Hatha yogalære uddannelse, som jeg afsluttede i 1996, og senere hen er jeg blevet Certificeret Iyengar Yogalærer, Introduktory Level 1-2 i perioden 2001-2003.

Begge uddannelser har været i Silkeborg Iyengar Yogaskole under ledelse af Annette Dyrbye.  I min tid som underviser har jeg beskæftiget mig med alle målgrupper såsom gravide, ældre mennesker, børn og unge, mænd og kvinder i alle aldre.

Jeg deltager løbende i undervisning hos udenlandske gæste lærer for at vedligeholde og udvikle min træning. Blandt mine favorite lærer kan jeg nævne Gabriella Giubilaro (Italien), Marina Chaselon (Argentina), og Eyal Shifroni (Islael), som har inspireret mig gennem tiden. Og ikke mindst skal nævnes, at jeg inspireres og lærer rigtig meget af mine elever, hver gang jeg underviser!

Udover at undervise i yoga er jeg også filtkunstner og autodidakt designer. Jeg arbejder i eget værksted og deltager i kunsthåndværker udstillinger og design markeder i både ind og udland.
Jeg er født og opvokset i Argentina i et dansk indvandrerhjem, derfor har jeg en stor tilknytning til landet og rejser meget dertil. Jeg kom til Danmark for første gang i 1989 og er flyttet frem og tilbage nogle gange, men bor nu fast i Danmark siden 2013.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.